tooe

Alla inlägg under juni 2015

<3

Av tooe mjau - 15 juni 2015 07:32

På tåget från Stockholm till lilla fina staden Norrköping, nej tåg resorna tar inte slut fast än jag lämnat Studentlivet.

Fredrik kom sent i lördagskväll och stanna till söndag, det var ju bara SÅ tråkigt och jobbigt när jag vakna på söndagen... jag kan liksom inte nöja mig en liten stund när jag vet att jag har lite mer tid att utnyttja tillsammans med honom fram tills det är dags att återgå till jobbet igen. Så jag följde med, haha "jag vill inte att du ska åka ifrån mig, följa määäääh ??" Och så fick det bli :)

Helgen har varit kanon och som vanligt så bara försvinner den bara ?! Jag förstår det inte !

Men nu så är jag i riktning mot jobbet, tanken slog mig plötsligt "men har jag inget att läsa.. tenta ?" Jag har nog inte förstått det än, att jag är fri från skolan, litteraturen och tentorna. Men det är en tillfällighet, tanken är väl så småningom att läsa vidare och bygga på lite kurser. Men nu är det arbete, livet och liksom LIVET som gäller :)

Talade med en klasskompis från Värmland som fråga om jag också upplevde att det var konstigt att vara "fri" från skolan... det tar nog ett tag. Tänk att ett samtal med en person ifrån värmland känns mer hemma än att gå omkring i sin hemstad ?! Allt Är väl en lärofas... men oavsett så kommer värmland alltid att finnas i mitt hjärta.

Nu är jag en timma hemifrån, känns kul att återgå till jobbet igen, 1 dag ledig känns nästan som en evighet efter dessa två veckor med fullfart på jobbet. Snart fredag !

Måste hitta lite tid för att hinna träna, imorgon !

Men iallafall, skönt att ha måndag efter en sån mysig helg med världens finaste ! <3

*

Av tooe mjau - 13 juni 2015 20:46

Sådär ja !

Nu är jag ledig, vilket känns väldigt konstigt men lite befriande. Ikväll har jag umgåtts med Helen och kom precis hem, ska duscha och fixa mig efter att ha jobbat natten tills idag.

Ikväll kommer nämligen min allra finaste, bästa och sötaste Fredrik :) ja tänka sig ! Jag som saknat så mycket ! Även om vi sågs förra helgen, men skillnaden nu är att vi inte pratat lika mycket på kvällarna eftersom jag har jobbat de tillfällena. Så det ska bli jätte trevligt att få träffas igen <3

Det har varit en lång vecka med mycket som hänt och jag är så tacksam ! Jag trivs som fisken i vattnet på jobbet och det känns så rätt. Jag har aldrig upplevt något arbete så här tidigare :) jätte nöjd !

Jag hade en tanke... att jag gör så mycket jag kan på dagarna, mest arbete så går nog tiden på lite snabbare fram tills jag får tillgång till lägenheten men faktiskt så känns 1/7 väldigt långt bort fortfarande.. kanske ska jag sluta tänka på det ? :) måste komma på något så det går något fortare...

Det ger sig ! Snart så sitter jag där, i mitt vita rum med en rosa fondvägg och mitt kök med allt i rosa.. kan knappt bärga mig !!! :)

Men tillbaka till verkligheten, dags att ta tag i sig själv... städa och fixa lite inför fin främmandet <3

Ha en fin lördag (fast för mig är det söndag)

*

Av tooe mjau - 11 juni 2015 09:20

Halli Hallå !

En väldigt pigg chäy fast än det har varit fullt upp sedan jag kom hem Fredags den 29/5. Men jag ska absolut inte klaga, jag har fått göra det som jag har längtat efter allra mest... jobba och även få lite tid till dom jag gillar allra mest.

Jag har precis kommit hem efter att ha jobbat natt, sitter och äter frukost och känner mig inte så motiverad att äta gröt.. mjölken är slut och jag känner inte för att gå och handla just nu.. det får gå iallafall !

Jag ska duscha och göra mig iordning, jag ska iväg och träffa Helen och ta ett varv i skogen med lite kaffe. En skön start på dagen.

Jag ska hinna med lite träning också hade jag tänkt.

I helgen har jag bestämt mig för att vara hemma och ha tråkigt, hur nu det ska gå till. Det blir en liten vändning eftersom jag har allt nära mig nu, men samtidigt kan jag hantera det nu... förut gjorde jag 100 saker på en dag och glömde bort mig själv mitt i allt. Skönt att det inte är så längre.

Jag längtar tills jag får tillgång till min lägenhet, det känns så långt borta just nu... men en vacker dag är 1/7 här och då blir det att göra iordning och hämta saker uppe i Värmland. Igår köpte jag faktiskt en egen inflyttningsfest - Rosa bestick !! Helt kär och vad jag letat efter det !
Mina köks saker går i rosa... och det har väl allt mer blivit en slags hobby och aktivitet att leta efter rosa föremål som man kan ha i köket... haha sån är jag !


Nahepp dags att lägga på en rem !


Ha e fin dag !

&

Av tooe mjau - 8 juni 2015 11:01

På tåget, mot Norrköping. Jag rymde lite igår efter jobbet till fina Fredrik <3
Lite smidigare med tåg och kommunikation när jag flyttat :)

Ska hem och ladda inför att jobba natten, det blir en fylld vecka och det känns bra - då vet jag att jag har att göra !

I lördags var jag och tittade på lägenheten som jag snart ska flytta in, en äldre fastighet som är väldigt scarmig och mysig. Får se vad som tas upp under besiktningen, tankar på att måla om finns.. men det visar sig.

Spännande !

/

Av tooe mjau - 3 juni 2015 10:35

Tillbaka till verkligheten ! Ska gå bredvid i eftermiddag till 22.30 och imorgon ska jag börja arbeta, hela veckan ut.

Känns Så jäkla skönt att börja arbeta och komma tillbaka till livet på ett annat sätt än just csn och även bygga på mer erfarenheter och kunskaper !

Veckan kommer gå fort, på fredag ska jag träffa ett par vänner och ge oss ut på äventyr och dagen där på ska jag äntligen få titta på min lägenhet som jag fått kontrakt på ! 1/7 är det dags och jag längtar jätte mycket !

Känns skönt att på ett sätt börja om på nytt i en stad som jag en gång aldrig ville komma tillbaka till. Jag börjar trivas bättre och jag vet vilka personer som jag VILL ha i mitt liv och jag vet framför allt vart jag har mig själv och vad jag vill.

Saker förändras.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards