tooe

Alla inlägg under augusti 2015

&

Av tooe mjau - 15 augusti 2015 23:07

Summer is gone, ja med smyg steg kommer hösten... att en sommar kan gå så fort förbi ?! 1:a juni var precis här och jag skulle precis påbörja mitt vikariat för sommaren - vad hände med det liksom ? Jag börja nyss och sitter sedan här och inser att det är sista passet nu.

Läskigt.

Men spännande.

Jag har haft fullt upp i huvudet och överlag. Alla dessa val och viljor som jag har... ibland spelar det ingen roll hur mycket jag resonerar eller planerar.. jag vill bara ha det nu. Alla de rädslor som jag stod inför en gång ... som att bli kär, vara öppen om allt, flytta... det har jag på nått sätt gått emot. Jag har lärt mig och är tacksam.

Jag mins när allt bara var rosa, min fristad och mitt resonemang som stod för att jag klarar mig själv och jag behöver inte ha någon för att komplettera mig själv... det var en bra början eller snarare mitt sätt för att lära mig att vara självständig. Mycket har hänt sedan dess. Jag träffa en person, någon som var så lik mig på pricken, vi var så lika så våra vägar skildes åt... jag lärde mig så mycket och jag vill någonstans tro att allting som kommer och går ur ens liv har en mening. Jag mins den dagen då jag lovade mig själv att jag ska aldrig sluta vara mig själv, lära mig att släppa in människor och vara öppen. Att aldrig någonsin oroa mig för vad morgon dagen har att bjuda på.

Där Efter började jag prata med någon, någon som jag på något konstig sätt intresserade mig trots att jag var avstängd för att jag var inte i det stadiet för att vilja börja någonting igen. Men den här någon fick en stor innebörd i mitt liv, jag började bry mig och engagera mig, lyssna och finnas till. Ett halvår gick med telefonsamtal och någonstans kände jag att tiden var inne, jag måste hitta på något, jag pallade inte att sitta en helg till i Forshaga eller att ens åka till Norrköping.. jag ville rymma och se någonting annat. Dem helgen hände någon jätte konstigt... jag från ingenstans blir kär, något så sjukt kär så jag sitter på söndagen på tåget tillbaka hem och undrar vad som hände, varför känner jag så här när jag inte var beredd ?

Jag tror inte att man ska vara beredd utan bara vara öppen. Idag sitter jag här, för första gången i hela mitt liv så finns det en person som på riktigt jag bryr mig om och månar om, som jag har vågat släppa in på livet och det viktigaste av allt, jag har varit mig själv från dag ett utan att tvekat och han finns kvar ? Jag har inte lyckats att skrämma bort honom ?!
Han finns där och han lyssnar och bryr sig på samma sätt tillbaka som jag gör för honom.

Jag hade som filosofi att alla relationer bygger på en vänskap i grunden. Han var min vän, vi pratade om allt och vi hjälpte varandra. Idag är han min bästa vän och pojkvän.

Det är märkligt vad livet kan bjuda på trots att jag var i min bubbla. Men någonstans vill jag säga tack till personen som gjorde så att jag bytte inställning till mitt sätt att vara öppen mot andra och att enbart vara mig själv. Då jag tidigare aldrig vågat ge allt till någon.

allt som vi går igenom lär vi oss av, de erfarenheter som vi fått mest ont av är de som ger mer positivt - vi lär oss och vi försöker att göra nästa gång till det bättre genom våra erfarenheter.

Jag har aldrig tvekat en sekund på min fina, jag älskar honom nått så kopiöst och vill inget annat än att få spendera alla dagar tillsammans med honom.

dom dagarna ser jag fram emot, jag vet inte när men jag vet att jag ska. Snart.

även fast sommaren har snurrat på snabbt så har jag hunnit att känna på mina känslor, lyssnat på mig själv och fått en grund.
jag har fått arbeta med det jag verkligen vill och jag har fått stora visioner på vad jag vill i framtiden.

Denna sommar har varit den bästa ever. Jag är så tacksam och glad för det fina som finns i mitt liv och det jag fått lära mig och upplevt under dessa fina månader.
Jag är inte längre rädd för allt som jag målade upp en gång, jag är en stark tjej och jag ska göra mitt bästa. Idag vet jag vad jag vill.

ANNONS

<3

Av tooe mjau - 12 augusti 2015 23:20

Lite pigg, något blondare !
Ja visst !

Det blev lite kaffe häng tillsammans med Helen och junior, innan det var dags att ge sig hem och byta om, löpning.
Fast det blev en lång promenad runt staden innan det blev en löprunda, idag en helt ny sträcka som var ganska trevlig. Asfalt är dock inte min kopp the...
Jag saknar mitt knäskydd som ligger nedpackad i en låda i Forshaga.

Älskade lilla Forshaga... jag ska dit på måndag och hämta resten av mina grejer !
Äntligen !

Kommer ev träffa en kurs kompis där uppe, känns som en evighet sen vi sågs sist. Vissa människor sätter verkligen spår i mitt liv !
Jag har tidigare haft svårt att låta folk komma nära på djupet men dessa 2 yh: åren har givit mig så fina vänner som jag vet att det kommer kännas som igår när vi ses igen och även detsamma gällande de vänner jag haft från början ! Jätte häftigt.

Så måndag är det dags ! Ska bli så skönt att kasta in det sista i bilen... jag som var så smart som fick med mig bar bordet men skruvarna är kvar i forshaga...

Jag är kanske inte världens bästa packare antar jag, jag kan inte va allt helt enkelt;)


Jag borde som vanligt sova vid detta nu, men jag känner mig lite busig idag...
den där cigaretten som jag tänkt på sedan ett par dagar tillbaka avnjöts för en stund sedan. Vad är det med mig ?!
Det är sommar ;)
Ibland blir jag så fruktansvärt röksugen.
ibland kan jag till och med drömma om den där ciggen och vakna med att vara tjock i halsen... det är märkligt !

Men ska jag vara ärlig så är den där snusen inte så illa pinkad ändå.
Det är imellanåt svårt att minnas att snusdosan ska med bara... fast jag snusat sedan april 2014. Jag slutas aldrig att förvånas...

nog svamlat. Dags att sova, imorgon är snart här (som tur är) :) äntligen !

Imorgon får jag träffa min fina <3 som jag längtat !!!


Blir bra <3

ANNONS

*

Av tooe mjau - 12 augusti 2015 16:28

Hemma efter två dagar på rymmen, haha nej vars. Jag tror jag trivs... alltså lägenheten i sig skriker "tooä" och ja... den är allt bra fin. Sen att resten är ... som vi inte behöver gå in på detalj i..

Jag svettas och är varm, "nej nej inte klaga" "nej fast det är varmt" ...
Jag har bytt om, stekt min middag och ska sedan upp till Helen och latja i parken med söta bäbis.

Efter en lång diskusion i huvudet om hur jag ska göra... gå till gymmet eller inte så bestämde jag att det blir spåret ikväll, ja det får tame tusan duga !

Jag måste även hinna packa och pyssla innan jag går och lägger mig, det blir en lång dag :) det löser sig... eller ?! :)

&

Av tooe mjau - 12 augusti 2015 00:09

Då var det dags att sova, ja.. iallafall snart. Jag Är egentligen hungrig men jag tänker inte gå upp, nepp !

Tisdag.. ja snart alldeles strax faktiskt onsdag. Det där med dagar och veckor har jag inte riktigt kommit underfund med än. Men jag har försökt att hålla tisdag istället för fredag... men vad spelar det för någon roll, det är vardag. I skolan var det lätt att hålla isär dagarna för man räkna in i det sista till fredag. Då var det ledigt. Haha nu när det är dagar med arbete imellanåt på helgerna blir vissa dagar helg istället för helg... hänger ni med ? ;)

Det är skönt att ha fredag på en måndag exempelvis ^^ osv !

Nu är sista veckan här, av mitt sommarvikariat, sommaren har gått så otroligt fort och alla dagar har jag lärt mig någonting nytt, det har varit helt fantastiskt och jag som person har växt i min nya yrkesroll och jag trivs, som fan om jag får tillåtelse att svära. Den känslan som jag fick den dagen jag var på intervju har växt "här vill jag vara" det var liksom inget snack om saken, lika så är det nu. Vilken verksamhet och vilka kollegor ! Vilka klippor ! Allt har varit guld verkligen och jag värdesätter alla dagar !

Nästa vecka ska jag gå på ett lång vikariat på en annan verksamhet under samma aktör, det ska bli super kul och jätte intressant. Jag är tacksam till tusen att jag får den här chansen och att det är just jag som får arbeta med det jag verkligen vill.

Jag kan inte beskriva det men det är helt fantastiskt !

Jag vet liksom inte mer vad jag ska skriva ^^

Mer än att jag längtar så mycket till torsdag, rymma lite för ett par dagar och göra och umgås med en av de finaste personerna som berikar mitt liv nått så fruktansvärt !

Fram tills dess så ska jag jobba och träna :)
Fast nu är det då tid till för att sova <3

*&^

Av tooe mjau - 10 augusti 2015 20:22

Måndag och efter en helg som denna så känns humöret igen... ja jag blir faktiskt lite grinig när han åkt. Det börjar att smyga sig lite några timmar innan han ska åka, det där lilla barnet i mig börjar mer och mer komma fram, haha jag kan inte hjälpa det !

Sån är jag !

Idag har jag lekt på gymmet, tog i extra mycket bara för att jag kan och kände inte den där känslan av att jag måste hem, fett najs ! Jag har även fått ett datum för PT, vilket ska bli jäkligt kul.
Jag älskar gymmet, min fristad och mitt sätt att släppa saker i huvudet osv... men nu det senaste har jag tappat motivationen, kör övningarna på repetition så det har blivit tråkigt... så nu tänkte jag liva upp det hela med en PT, mer inspiration och mer NYTT att lära sig :)

Jag behöver det :)

Efter gymmet åkte jag hem till en väldigt tom lägenhet... jätte tom ! Så jag rymde hemifrån för en liten stund. Jag ska påbörja min del tänkte jag. Det finns en del som jag vill göra, jag vill inte ha det i tanken och jag vill definitivt inte drömma om det allt för länge... jag vill nu eller om ett tag, ganska snart.

Att påbörja en förändring, känns spännande lite overkligt fast kul ! Vi får se när det blir... jag jobbar på det iallafall !

Hejs !

^^

Av tooe mjau - 6 augusti 2015 15:23

Väl hemma efter ett äventyr på gymmet och lång promenad så hamnar jag i köket... jag ska ju träffa Emelie idag och det slog mig att jag inte har någon koll på vad vi ska hitta på... helt plötsligt "ja men vi kanske ska dra och pierca oss?" Alltså vart kom den tanken ifrån ? Vet för det första inte vart jag skulle sätta en piercing någonstans... plus att jag ska tävla på lördag... lilla chäyen.

Jag vet att jag behöver gå på stan, dels dricka kaffe och även köpa lite nytt.

Jag ska tvätta, springa bort till minnessten och tända ett ljus för farfar och lite mer.

Jag är expert på att inte vara ledig när jag väl är övrig, visst jag klagar inte, jag trivs av att ha o göra samtidigt som jag skulle behöva ett par fler dagar då det är ganska mycket i mitt liv som jag måste börja att organisera... som att få tummen ur och kasta en massa saker som jag behöver bli av med, bära ner alla toma kartonger i källaren (när dom kartongerna blivit rensade och urpackade), städa, springa runt som en förvirrad tant, tvätta fönster, osv osv det finns en hel del jag måste göra.

Men när jag väl är ledig så försöker jag planera in saker som är lite mer viktiga... som tillreder vänner och fina Fredrik. Ja livet är lite mer viktigare än att komma iordning hela tiden... men iallafall ^^

Äh va fan ! Nu blir det kaffe och en dusch !


^

Av tooe mjau - 2 augusti 2015 13:01

Vad vore livet utan alla dessa beslut som fattas dagligen ?! Väldigt tråkig tror jag...
Jag har tänkt, funderat och resonerar - jag har bestämt mig !

Jag vet inte N Ä R men jag vet att jag ska så småningom <3

Men nu ska jag duscha och göra mig iordning inför jobbet

Av tooe mjau - 1 augusti 2015 08:39

Solen skiner och kaffet är precis påfyllt i koppen. En trött chäy som kämpar mot att bli pigg, det är en lång dag framför mig.

Först så ska jag stampa igång detta helg pass, åka hem och fixa till mig och sedan dra ner på stan med Helen - vi ska gå och titta på musik ! Kommer allt bli trevligt.

Lite så ser det liksom ut. Men mera kaffe ! <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tooe med Blogkeen
Följ tooe med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se