tooe

Senaste inläggen

&

Av tooe mjau - 19 september 2015 19:10

Börjar känna mig bättre... blir något små irriterad över att jag blåst av mina planer... sen slår det mig att det var alltför länge sedan jag på riktigt hade egen tid med mig själv ?!

Allt Har gått i ett sedan maj och jag vet inte när jag bara kunde sitta och tänka och resonera med mig själv som jag alltid gjort annars. Alla dagar i forshaga hade jag det som en vardags lyx typ. Det måste inte alltid hända något, att bara vara här och nu och lyssna på musiken räcker helt och hållet.

Tänk vad allting ändras lite i taget hela tiden. Fasader Som jag byggt upp för att jag ska hitta fokus på mina mål. Fasaderna jag byggt upp tar jag sakta ner, då det är mål som jag innan aldrig trodde att jag skulle behöva engagera mig i då jag varit rädd för dom.

Jag har alltid fokuserat på att vara självständig och lagt ner mig i arbete, att inte behöva vara beroende av någon mer än av mig själv. Som ett slag i ansiktet har jag insett hur viktigt det är att ha rätt vänner, pojkvän och familj nära och låta dom få vara det.
Visst kan jag vara lite bitter att jag inte hinner med precis allt som jag vill alltid. Visst finns det vänner jag vill träffa mer än vad jag gör... men minnet är bra men kort imellanåt då hjärnan går i ett, jag behöver skriva ner mer än vad jag gör ^^

Det är så lätt att vara negativ och jag undrar varför ?! Bättre att fokusera på det positiva speciellt när det börjar att kännas tungt. Eftersom livet är upp och ner, fast nu för tiden är det mest upp och visserligen har jag lärt mig att sila det som är viktigt kontra mindre viktigt. Vad är jag rädd för egentligen ?! Haha ja det som är på nytt igen som jag tidigare har dålig erfarenhet av. Jag ska göra mitt bästa att bevisa för mig själv att det dåliga som varit kan bli bättre, vilket det ska. Jag lovade mig själv att jag ska gå emot mina rädslor och göra det som känns rätt. Jag fortsätter med det och det känns bra, självklart kommer tankarna ibland men utan dom skulle jag inte kunna resonera och utvecklas och gå framåt.

Jag har påbörjar en process ... ett svar som jag kommer att få under nästa vecka, något som kommer att förändra mitt liv ännu en gång. Förändringar är bra och självklart hoppas jag att jag får det svaret som är positivt. Vilket innebär att jag påbörjar en ny fas i livet, någonting som är nytt och på riktigt. Livet är spännande och utvecklande.

ANNONS
Av tooe mjau - 19 september 2015 15:57

Praktiserar att vara hemma o va sjuk... ett dygn har gått sedan jag kom hem 8 och la mig, många timmar har gått åt till att sova... det är skit tråkigt ! Jag tror nog aldrig att jag lyckats varit lung och stilla så här länge.

Jag skulle vilja dra till gymmet och sedan springa en mil... fast det kan jag ju inte när jag är genom förkyld. Det jag är mest sur över är att det är en helg som jag är ledig och jag skulle faktiskt ha åkt bort. Jag vet att det kommer fler helger... men det är så jäkla tråkigt ! Tur att jag var ledig ändå... så jag kan komma med nya krafter på måndag. Då ska jag vara frisk.

Så jag får trösta med att det finns nässpray, halstabletter och värktabletter.

Livet kickar stjärt !

ANNONS

*

Av tooe mjau - 14 september 2015 21:33

Lite ledigt med start från igår, känns skönt och jag har utnyttjat det till fullo.
Haha ja till och med blivit utbildad i HLR mitt i ledigheten.

Under kvällen har jag umgåtts med Emelie, vi har hunnit att diskutera väldigt mycket som vanligt när vi ses. Det är alltid lika intressant och spännande. Hon gick precis hem och det känns lite tomt nu. Men men, vi ses snart igen :)

Det känns som veckan kommer att gå snabbt fast än den precis har börjat. Det kommer att bli en spännande vecka, mycket nya upplevelser och nytt lärande, ser fram emot det. Kanske får jag svar också ?!

Huvudet är fullt med tankar till höger och vänster, inga som tynger mig tvärt om. Affirmationer ! Jag har nog aldrig känt så här och innan trodde jag inte att jag ens skulle kunna känna så här. Märkligt och kul hur saker och ting förändras när man väl tänker efter. Det som jag tycker är jobbigt just nu är VAD jag ska tattuera för något... jag var nog lite för spontan sist... då jag bara öppna munnen "vi gör godis!!" Haha... jag som är uppfostrad med att tänka innan jag öppnar käften... men även solen har sina fläckar, visst ?

Sen så är nog min tattuerare vann vid att jag är spontan och kan ändra mig... men jag ska komma fram till det snart, för visst vill jag ha något fint på benen... hmm !!

Det kanske är lika bra att jag går och lägger mig snart, imorgon är det dags att återgå till arbetet. Jajjamänsan ! :)

Av tooe mjau - 8 september 2015 16:53

Jag vet att jag inte kommer att kunna gå imorgon ! Haha, fast jag njuter ! Jag har börjat köra schemat på gymmet till punkt och pricka och första gången jag körde tänkte jag "det här var ju lätt!!" Tills dagen efter... visst att jag brukar ha träningsverk ibland... men det där var något alldeles extra. "Vad har du gjort ?!" " nej jag har bara tränat..."

Men träningsverk är väl endå den bästa smärtan ?! Ja Det är den !

När jag blev klar på gymmet så skulle jag gå till spårvagnen... försökte komma upp i den takten jag vanligtvis har, vissa säger att jag springer när jag går... men jag smög fram, benen var helt slut ! Den där PT'n är grym alltså ! Så här vill jag fortsätta må efter gymmet !! Det börjar att blir riktigt roligt !

Förutom allt snack om gymmet... hur gick det med tatueringen egentligen ???

Ja visst ja ! Jo det gick bra, det kändes en del... speciellt över armbågen. Jag hinner tänka igenom mycket under mina tider under nålen... Bland annat att detta var allt sista gången jag tatuerat mig... hmm kanske.. eller nej... fast jag vill !

Så efter tattuering en blev färdig så beställde jag en ny tid... så typiskt mig ^^

Jätte nöjd chäy ! Äntligen är min skörövar arm färdig på riktigt !! Och den blev som jag hade tänkt mig fast hon fick bestämma mycket :) hon är duktig !! :)

Jag älskar min nya arm !

Ikväll... undrar jag, vad orkar jag egentligen ?! Tror jag stannar här och bara är... en stund.

Hejs !

^^

Av tooe mjau - 7 september 2015 23:37

Tänk att jag fick för mig att det var tisdag idag trots att jag har haft en vanlig ledig helg ?! Jag får helt enkelt stanna i min tisdags feeling en dag till så det blir onsdag på en riktig onsdag.

Jag får ju ändå inte hoppa över imorgon, imorgon är ju ändå dags för tattuering ! Jajjamänsan !! Då ska förhoppningsvis armen bli helt klar och jag... har ju redan påbörjat nästa tattuering i huvudet... ja då dant fast jag älskar det ! Ett projekt som aldrig kommer att bli färdigt... som ett hus liksom.... ja om det ändå hade varit så bra ^^ ett hus ! Då skulle jag kunna få ha alla mina hästar och katter som jag vill !
Just nu blir det väldigt svårt att få plats med allt i min lilla lägenhet ^^ Men en dag... då ska hästen stå i stallet. Jag vet inte hur länge jag har velat ha häst... men troligen från att jag blev 9 år och äntligen fick börja på ridskola. En dag ska jag uppfylla den drömmen och göra den till min verklighet !

Fast jag börjar med att börja morgondagen med tisdag och tattuering <3

Det kommer att bli kanon !

@

Av tooe mjau - 3 september 2015 23:01

Kanske inte varjedag men väldigt ofta upplever jag den där värmen i hjärtat. Jag blir så varm samtidigt glad.
Många gånger är jag så otroligt hård I mot mig själv, den enda fienden som jag egentligen har är mig själv. Pressen Jag sätter och ribban som läggs väldigt hög börjar jag nå. Men från början gjorde jag det större än vad det var pga okunskap när jag är helt ny i situationer.

Jag har fått responsen och jag börjar mer och mer lugna ner mig och är faktiskt nöjd så här långt. Då Jag märker att jag är en stor del i det. Samtidigt fiende för mig själv men samtidigt min bästavän.

Det enda som är jobbigt just nu är den där förbannade mensverken ! Jag förstår inte ... Varför åt Eva av äpplet ? Det var för jävla dumt ! Ja jag skyller på henne... just som denna dag, en dag i månaden 12 månader om året... jävla Eva !

Annars är det snart fredag, åka här ifrån stan en stund och återvända, ja imorgon är det jag som kidnappar min fästman hem till mig <3

Imorgon är det inte onsdag eller söndag eller "fredag" nej för imorgon är det fredag på riktigt och jag känner faktiskt att det är rätt känsla till rätt dag ! Äntligen !!!


Hejs !!

×

Av tooe mjau - 31 augusti 2015 13:44

Med ny vecka måndag och allt så får vi allt börja säga höst, it's over... Jag mins knappt att sommaren ens hade en början ?!
Den starta sent i värmland.. om den ens hann och börja innan jag flytta därifrån ?!

Uff, värmland ! Det var allt grejer... jag ser mig mer som än värmländska än en östgöte... fast dialekten slår igenom, haha !
Vad göra ?!

När Jag som vanligt sitter på min kammare så kommer tankarna och jag börjar resonera... jag kommer ihåg hur mycket telefonen ringde, klockan kunde va vad som helst, det spelade ingen roll och jag vet inte hur många gånger jag åkte övet för att försöka göra allt bra och jag vet inte hur många gånger jag försökte finnas till.. jag hade så svårt att tänka på mig själv, människor som mår dåligt har alltid varit viktiga för mig, jag brydde mig allt mer om andra än om mig själv i det skedet.
Telefonsamtalen höll på i flera år.. jag vande mig att tillslut inte svara, telefonsamtal minskade till en gång var 6:e månad och till slut en gång om året. Det kunde jag leva med. Jag visste att om jag svara så skulle jag get fel respons att det var okey och att samtalen skulle öka...

I somras hände det... jag svarade i sömnen mitt inatten, så typiskt. Men det var befriande att få säga farväl på riktigt, att här tar det stopp, det är inte okey längre. Personen förstod och det kändes så rätt att få ett avslut på allt som skett under ett flertal år i tystnad, hemliga nummer mitt i natten osv.

Jag hade fått styrkan att gå till mig själv och känna " vill jag detta ?" " för vems skull" och "varför" med direkt svar ifrån hjärtat att det räcker och att det är för sent, jag stod upp för mig själv.

Jag Hade svårt att somna om, då jag var tagen av händelsen. Jag fick verkligen chansen att säga ifrån och faktiskt få ett avslut på riktigt utan att komma i en diskusion eller bråk. Jag har tydligen lärt mig att bli tydlig och rak och ge mig den respekten.

Jag har lärt mig mycket med åren.. visst morsan & farsan gjorde ett bra för arbete. Men mycket har jag skapat själv... och ibland förstår jag inte hur jag har lyckats ?! Av alla jobbiga situationer jag varit i.. har jag alltid rest mig och det är dom som get mig viljan till att göra min omgivning bättre, jag märker och ser saker lättare - sånt som jag inte vill ha, lärt mig vad jag vill ha. Valt bort mycket... för gammla tiders skull funkar inte för mig... jag är här och nu och kan inte leva på att för 8 år sedan hade vi roligt... om det inte är så fortfarande. Med åren lär man sig... med olika relationer ifrån vänskap till förhållanden med människor som kanske inte alltid varit de rätta i mitt liv.

men dom är en viktig del i mitt liv oavsett om de inte var rätt för mig. Ni har lärt mig och ni har alla haft en funktion för mig men inte längre. Ni har lärt mig att säga ifrån och fått mig att inse vad jag vill och lärt mig att släppa och gå vidare.
finns ingen som jag tycker illa om, det har bara inte utvecklats och get mig något positivt. Som sagt en gång hade ni en funktion och fyllde mitt liv med olika saker... sen stanna det.

Jag Skulle bara vara taskig mot mig själv och de andra om jag fortsatte ha en tvingad vänskap bara för att ?! Nej livet har så mycket mer att erbjuda än att stanna i någonting. Under sommaren och se 2 åren här senast har jag lärt mig att trivas med mig själv, lärt känna mig själv ifrån djupet och utvecklat en vilja och olika mål som är viktiga för mig.
Jag vet vilka som är nära och thats it. Mer behöver jag inte.

Tooä Här och nu, jag älskar henne !

&

Av tooe mjau - 30 augusti 2015 23:48

Snart Måndag, skönt ! Då kanske jag får rätt på veckodagarna igen ?! Ja, man kan ju ändå hoppas ! Jag börjar med att vara lite ledig, ska springa bort till gymmet och köra igenom lite nya övningar blandat med lote gammalt, kanske att det kommer för att ta redan på allt hemma... när väl eftermiddagen anländer så är det dags att träffa Emelie igen. Det ska bli väldigt skoj !

Eftersom jag jobbat lång helg så är jag tveksam att jag kommer ha någon måndags känsla.. det kommer nog bli fredag för mig oavsett. Vilket innebär : två fredagar denna nya vecka !

Ser fram emot min riktiga fredag då jag ska på äventyr, det blir jag som får åka mini på special uppdrag ^^
Jag hoppas att det går vägen.

Fram tills dess väntar lite ledighet kombinerat med jobb och träning. Denna veckan ska allt träningen komma igång ordentligt !!! Likaså löpningen !

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tooe med Blogkeen
Följ tooe med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se