tooe

Senaste inläggen

$

Av tooe mjau - 30 mars 2016 13:23

Mörbultad, trött och bara gammal !

Så känns det idag.. även fast jag typ inte har gjort något idag. Jag har tappat lusten.

Jag borde ge mig ner till gymmet och sparka Stjärt.. jag har ju ett treathlon att ta mig igenom och försöka slå min kära sambo. Haha !!

Jag ska !!

ANNONS

/

Av tooe mjau - 23 mars 2016 15:49

Livet i en påse ?
Skulle mamma sagt det så skulle hon fyllt på det med : "tomt och innehålls löst" typ. Men skulle jag fyllt på skulle jag nog säga" upp och ner".

Lite så är dagarna imellanåt.. eller snarare alltid. Fast jag känner mig lugn ? Sådär lugn att jag undrar varför ?

Stressen är borta och idag är jag pigg ? Kan va för den där energi drickan kanske...

Kanske har det med att göra att jag är uppriktigt och fått säga det som faktiskt är sant. Lätta sitt hjärta liksom.

Det kommer alltid någon slags tanke och mycket frågor... som ställer till det. Vissa saker är inte självklara och det blir rörigt.

Men den här lugna känslan jag bär på är liksom så olikt mig ?

Jag har bekräftat och fått bekräftelse vad jag är bra på och vad jag vill och ska göra... kanske är det. Jag har bestämt mig, vilket jag gjorde nästa direkt när jag startade. Jag saknar min tid, min fritid och liv. Jag är knappt hemma längre och är jag det så är jag trött... jag saknar mina jour tummar som gjorde att jag faktiskt hade ett liv utöver jobbet.

Det finns mycket som jag saknar som jag faktiskt inte har samma möjlighet att göra just nu. Jag hade tänkt att ta upp hästar igen, träna regelbundet så att hjärnan fungerar och även få spendera så mycket tid med min fantastiska sambo. Tiden finns men är dock väldigt begränsad, det stör mig då mitt jobb inte är mitt liv, men har blivit.

Konstigt vad saker förändras... förut hade jag inga problem med att jobba som en idiot. Jag prioriterade typ inte mig själv... men tiden blir mer viktigare när man har någon att spendera den tillsammans med.

Därför tänker jag ta tag i min situation... eftersom ingen annan gör det åt mig, hahahaha !!! Skulle ju faktiskt va fet najs ! Jag har ju ett eget ansvar.

Jag vet nu och jag tänker prioritera och ska försöka att få tillbaka "mig" igen... så det blir som det ska och så som jag ville.

Fortsättning följer...

ANNONS
Av tooe mjau - 21 mars 2016 15:55

Påsk korten är ny lagda på lådan, tänka sig ! Jag som brukar vara dålig med att skicka kort under våra traditioner. Men någon gång får jag klappa mig på axeln att jag faktiskt har gjort det !

Fick julkort i vintras... hade inte ens tänkt på julkort, så jag kontrar med påsk kort ^^

Vad jag ska göra på påsk ?
Tyvärr blir det inget till blåkulla... ska ju jobba så jag kanske kommer iväg nästa år ? ;)

Än kan ju hoppas.

Jag har redan fått påsk ägg ? Fick leta förra veckan hemma "fågel, fisk eller mitt imellan" det var fisk. Haha ! Han är för rolig.
Sedan kom mamma med 2 st ägg, ett jätte stort fyllt med bara polly i plus att ägget var rosa :)
Sen fick jag ett tredje ifrån världens bästa studievägledare <3 som bara är för go !

Den stora frågan är NÄR jag ska ha tid att äta allt detta ? Det kommer att bli spännande ! Fast det löser ju sig alltid iallafall.

Just nu, så längtar jag till sommaren... fast mest att bara dra någonstans. Rymma liksom. Men jag vet inte riktigt vart än ?
Jag är osäker ^^

Fast det löser sig det också !

Jaja ! Korten är iallafall postade - det är huvudsaken !

@

Av tooe mjau - 2 mars 2016 17:52

Ett par veckor i en bubbla, totalt fast i fokus över det jag utför och handlar. Det har varit omedvetet och det har varit jobbigt att vara i det utan att jag ens reflekterat över att jag varit inuti den.

Jag har haft mycket jobbiga tankar över mig själv och fast jag har varit så fokuserad i det så har jag faktiskt inte insett att jag har gjort saker och ting bra.

Rädsla för att göra fel, många olika frågor och saker i luften som inte gått att ta på. Jag vet inte om det bara är jag som bara är så i nya situationer... det har varit en inre konflikt med mig själv och idag är luften rensad. På fyra veckor kan jag gå där ifrån första gången idag utan någon jobbig känsla, jag kan ringa min fina sambo och orka vara glad och berätta hur mycket jag saknar honom och längtar tills han kommer hem ikväll. Jag orkar vara JAG vilket jag inte har orkat vara på länge då jag varit tyngd inombords.

Idag har jag fått klart för mig hur saker ligger till och vad det faktiskt är jag ska göra. Jag är tacksam för det och just nu ligger jag i soffan och är peppad att komma till gymmet och ge gärnet - energin är tillbaka på ett helt annat sätt och jag VILL saker igen.

Detta är inte någon annans fel än mig själv, rädsla och osäkerhet... ja så är det. Alla dessa höga förväntningar som jag har på mig själv som jag är sten hård med har påverkat mig på det sättet som gör att jag ser bara det dåliga med mig själv och går förbi de stunder som jag egentligen borde suga till mig - att det har gått bra och det gjorde jag bra.


Självkänsla och självförtroende är något iallafall jag måste jobba med hela tiden, samma med kondition - det är en färskvara som jag behöver jobba på hela tiden. Det går inte att släppa sånt.. det förvärras och det blir inte bättre - självklart är det något jag påmins om när jag börjar bli negativ, inte vill gå ut för att möta folk på gatan eller gå till gymmet - jag vill vara ensam. Det är skönt att få insikt i det negativa för att ens kunna vända. Tror att det är nyttigt att tappa sig själv ibland för att kunna hitta tillbaka.

Hitta nya strategier för att lära sig bygga. Det är okey att må dåligt men inte för länge. Ett sätt att lära känna sig själv ännu en gång. Vi är ju inte mer än människor och vi utvecklas inte om vi inte möter motstånd. Jag tar nog många gånger mig själv för givet och är även lat...

Men av idag har jag verkligen insett och fått gå till mig själv, mycket har vart missförstånd som idag är tydliga och det viktigaste av allt : jag vill, jag kan och jag ska !

Tack för idag !!

Av tooe mjau - 29 februari 2016 19:28

Har letat länge... utan resultat. Men idag !
Det var musik... det var tider och det var så bra ! Tyckte jag.

Hittade idag en gammal mp3 skiva som jag dammade av, tur att min kära sambo har ett PS så jag kunde spela skiva ^^. En Aidon mp3 med många av hans låtar.

Ja vem fan är aidon ?
En lokal rappare i nrkpg som jag lyssnade på mycket när jag var ung.

Vad konstigt det låter när jag säger "ung", det är jag väl än ? Skit samma :)

En resa i tiden kan man säga, minnen och en glimt tillbaka. Dom texterna var väldigt aktuella för mig just då, när jag inte kunde sätta ord på mina känslor eller en förklaring på mitt mående. En vilsen tjej som inte lyssna på någon, men tydligen på texter som jag kunde identifiera mig med.

Alla fester i Haga, det var galet och sjukt roligt.

Det ger många minnen tillbaka, tänk jag som glömt. Vilka tider alltså !

Att leva här och nu är lite som då faktiskt, kanske därför en glömmer saker som sen kommer tillbaka. Musik är grejen alltså, har alltid varit det för mig ! "Hur kan du så mycket om musik/artister?" Jo.. jag har en musik galen morsa (dj) och en ganska ljud-glad farsa som dunka (poppa som pappa säger) musik under hela min uppväxt... och det är nog mycket tack vare dom som jag hitta mitt med musiken, som den nörd jag är. Musik var min kommunikation med mig själv... och på ett sätt en slags kommunikation att hålla kontakten med andra. Vissa personer som jag inte pratar med särskilt idag... vi skickar låtar till varandra.


Det här var verkligen märkligt, jag är så glad att jag hittade min mp3 skiva ! Som faktiskt inte är min, hahaha !! Jag har så sjukt mycket brända skivor... en hel låda. Men så roligt ska jag inte ha ikväll.

Vilken kväll detta blev, jag är inte alls ledsen att jag fick FF ikväll. Mera !! :)

/

Av tooe mjau - 29 februari 2016 11:45

Det blir inte alltid som man tänkt sig... nej faktiskt inte. Jag som hade åkt iväg och laddat batterierna och fått ny energi för att hoppa på banan och jobba igen och så blev jag sjuk igen.

Jag brukar sällan vara sjuk... men på 14 dagar har jag hunnit med en jobbig förkylning och kräksjukan. Det var en trevlig helg kan jag tala om... eller inte.

Och som de flesta andra fall när jag misstänker att jag är sjuk så ringer jag 1177. Jag är så fruktansvärt dålig på att inse att jag är sjuk, förr om åren åkte jag iväg fast jag var sjuk för jag visste inte hur dåligt jag skulle må för att kunna vara hemma.. så det slutade med att jag stod och grät av hög feber... jag hade inte heller råd att vara sjuk så det var också boven i det hela. Vem har råd att vara sjuk egentligen ? Fast vem har råd att förlora sig själv, den viktigaste av alla ?

Jag har faktiskt lärt mig att prioritera.. även fast det gör ont i mig att vara hemma för jag vill jobba. Det har nog med åldern att göra.
Imorgon är jag iallafall tillbaka och förväntar mig faktiskt att vara frisk nu fram till något annat årtionde. Jag har så jävla ont i ryggen för att jag legat ner och vilat... det svåraste som finns. Vila... funderar nät jag kan gå till gymmet igen ? Inte idag iallafall.

Så ligger det till.

Hejs

#

Av tooe mjau - 25 februari 2016 13:24

Andas och laddat batterierna, frihet och mycket fint utbyte med mina vänner och familj.

Tillbaka till staden med dom fina och en inblick i deras liv. Allt skiljer sig och det är positivt. Vi är alla olika.

Nu ska jag hem, kavla upp ärmarna och sätta mig med den sista utbildningen. Så jag blir färdig tillslut.
Köra ett pass på gymmet och invänta den finaste !

Skönt att komma hem iallafall och invänta jobb i helgen.

Funderat mycket. Kommit fram till mycket.
Det blir bra, jag vet det :)

Hejs !

Av tooe mjau - 23 februari 2016 14:32

Åker tåg !

Det var ett tag sedan som jag kom hem, det är dags nu. Släppa allt och ladda batterierna. Försöka vara i nuet och försöka få fatt i tiden så att den inte springer iväg, vilket den alltid gör när jag inte vill.

Men, försöka duger.

Nu ska vi se.. schemat för dessa tre dagar.. det kommer bli så kul att träffa min vänner igen ! Jag börjar med att åka förbi farmor haha som sa "vad bra, jag som köpt tisdagsbullar" fina fina farmor ! Det ska bli så kul att se henne igen !

Jag har faktiskt planerat och jag kommer hinna med allt, så det så !

Saknar min fina Fredrik redan. På ett sätt vill jag att tiden ska gå fort iallafall... fast jag kommer nog få sakna fredrik fram tills på måndag då jag jobbar hela helgen också. Ibland är det så.

Jag är i vilket fall påväg, har en timma kvar tills jag hoppar på spårvagnen mot vidablick !


Hejs !

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tooe med Blogkeen
Följ tooe med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se