tooe

Senaste inläggen

gg

Av tooe mjau - 30 augusti 2015 10:52

Efter lite över en vecka så ska jag tala om att nu äntligen har jag sovit i min egen säng igen, inte för att jag sovit dåligt utan det är något speciellt med den ! Den är min !

180 cm att rulla omkring i sömnen hur som helst, gud vad jag har saknat den.

Haha... varje gång jag åkt iväg en längre period eller när sängen var magasinerat så var det just sängen jag hade svårt att släppa. Det bästa som jag köpt till mig själv !

Så om jag tar mig upp är en svår fråga... jag börjar kl 15... så det borde jag ! Men inte nu ^^

Det var allt för idag :)

ANNONS

%%

Av tooe mjau - 28 augusti 2015 09:37

Hösten kommer allt mer och mer och det påverkar mig, jag börjar att bli mer tröttare på mornar... men jag är vaken !

Snart dags att ge mig iväg igen, det har varit fart på tant nu en period, forshaga, sthlm och nrkpg så nu blir det lite lugnt framöver. Börjar med att jobba natten ikväll och komma hem och landa lördag em. Jag borde kanske ta reda på alla mina saker som fortfarande har ett övertag i mitt hem. Om jag orkar.

Veckan framöver blir arbete och träning, vilket är bra !Jag påbörjade mitt nya träningsschema igår som jag fått av en PT och det känns
.. jag fick ett par nya övningar som jag prova på benen... de kändes väldigt simpla och jag blev inte så ansträngd... Idag är en annan grej - benen värker och jag ler ! Fy fan vad effektivt ! Nöjd chäy !
Tränings motivationen har under en period inte varit på topp, då det mer blivit en rutin som blivit som en last. Med mitt nya schema så har jag fått nya övningar med andra redskap så som balansplatta och Pilates boll. En planering hur mina veckor ser ut då jag ska köra samma ett par veckor och sakta höja vikter och ska variera repetitionerna så den sista perioden ska jag ta i så jag knappt vet vad jag heter.. sånt gillar jag ! En framförhållning väl planerad !

Så det där med en ny vecka snart är här ska bli så jäkla najs så jag kan börja med träningen ordentligt !

Just nu ska jag försöka resa mig och packa min väska och ge mig iväg.


Jag har aldrig känt att jag är så positivt till att gå till jobbet, jag uppskattat det så sjukt mycket. Jag har aldrig tidigare varit med om så fina medarbetare och allt som hör till. Det är guld värt ! Det är roligt att få vara en del av verksamheten och att jag får utveckla min kompetens och att få lära mig nya saker, hela tiden ! Lärorikt !

Så det är dags att beställa ett tåg hem för att återgå till basic. Hejs !

ANNONS

^

Av tooe mjau - 24 augusti 2015 18:56

Helgen gick åt, bara så där POFF borta liksom... men jag är nöjd, det blev äventyr lite varjedag.

Idag ett eget äventyr, med pendeltåg, tunnelbana och buss och gissa vad !
Jag kom till plast A och tillbaka till B utan några konstigheter. Ibland blir jag så stolt över mig själv i vissa situationer.

Jag har påbörjat mitt projekt, vet inte när jag ror det i land riktigt men jag är på gång och jag vet att jag ska fixa det.

Som hon sa... jag tror att det finns en sanning - jag vill att det ska vara !

Affirmationer <3

×

Av tooe mjau - 21 augusti 2015 17:24

Helg helg nu är det helg !

Lämnar en solig stad, dags att bege sig. Veckan gick snabbt över, jag har lärt mig massor under dessa dagar, jag försöker skingra tankarna och välja det viktigaste. I do my best.

Skickar tankarna, måsten och allt annat på semester fram till tisdag. Nu ska jag äntligen få ägna tid åt min fina <3

Mors ;)

&

Av tooe mjau - 20 augusti 2015 20:27

Gick hemifrån i tisdag kom hem idag, märktes när jag väl kom hem... haha allt jag tog med ifrån förådet i måndags låg överallt i lägenheten... kanske därför jag hade glömt hur det såg ut här ?! Jag förträngde det med flit ^^

Idag hade jag ett PT - pass, mitt första och jag konstatera att jag har lite att lära om och försöka lära känna lite nya övningar. Fick en större utmaning som jag längtar efter att påbörja, kanske i helgen ?!
Kändes skit bra, nu har jag ett par veckor att ställa in mig och tänka annorlunda. Så värt det !

Jag hann träffa Helen en stund på em, det var allt trevligt. Lasset hemma hängde över mig.. jag gick hem och fixa iordning.. men oavsett så känns det som att inget har hänt, visst har jag fått i ordning men själva grejen är att jag behöver slänga ganska mycket. Ekorren I mig behöver försvinna.. varför spar man på en massa skit ? Jag börjar undra. Men jag ska inte göra så stor sak av det... det ska bara väck !

Och idag hände det äntligen ! Jag fick ihop bordet ! Efter många fula ord och på tom mage och ett jävla anamma så klart ;)
Nu står det ett bord i mitt kök ?! Vad spännande ! :) nu efter 2 månader...

Ingen stress här inte.

Mina högtalare har kommit upp... grannarna vet att jag lever ^^ volymen på max, jag trivs. Nu är det som det ska igen !

Jag måste planera en kasta och slänga dag... inte nu. Men framöver.

Det finns så mycket annat att göra och hinna med.
Som att påbörja nya tränings schemat, jobba och rymma hemifrån.

Vilket ska jag välja ?!
Vi börjar med att jobba sen rymmer jag hemifrån <3


Fast först inväntar vi fredag !
Blir inte många knop nu inte.. :)

Hejs

@

Av tooe mjau - 18 augusti 2015 13:37

Ett pass på gymmet förbi, känns skönt och väldigt befriande. Telefonen har ringt, det händer grejer och jag förstår knappt att det händer. Det händer !!

Jag ska på äventyr under nästa vecka... tacksamheten bara växer även om jag riktigt inte är där än.. så är det en bit på vägen.

När processen hat lagt sig... kommer jag att förstå då ? Haha nej det tror jag inte... då kommer känslan att vara "det är för bra för att vara sant".


Som den envisa kräfta jag är så tänker jag inte ge upp, jag ska följa viljan och lyssna på den.

Men åter till verkligheten, jag ska snart hoppa på spånkan och börja dag 1 på nya jobbet. Cha rå !

&

Av tooe mjau - 15 augusti 2015 23:07

Summer is gone, ja med smyg steg kommer hösten... att en sommar kan gå så fort förbi ?! 1:a juni var precis här och jag skulle precis påbörja mitt vikariat för sommaren - vad hände med det liksom ? Jag börja nyss och sitter sedan här och inser att det är sista passet nu.

Läskigt.

Men spännande.

Jag har haft fullt upp i huvudet och överlag. Alla dessa val och viljor som jag har... ibland spelar det ingen roll hur mycket jag resonerar eller planerar.. jag vill bara ha det nu. Alla de rädslor som jag stod inför en gång ... som att bli kär, vara öppen om allt, flytta... det har jag på nått sätt gått emot. Jag har lärt mig och är tacksam.

Jag mins när allt bara var rosa, min fristad och mitt resonemang som stod för att jag klarar mig själv och jag behöver inte ha någon för att komplettera mig själv... det var en bra början eller snarare mitt sätt för att lära mig att vara självständig. Mycket har hänt sedan dess. Jag träffa en person, någon som var så lik mig på pricken, vi var så lika så våra vägar skildes åt... jag lärde mig så mycket och jag vill någonstans tro att allting som kommer och går ur ens liv har en mening. Jag mins den dagen då jag lovade mig själv att jag ska aldrig sluta vara mig själv, lära mig att släppa in människor och vara öppen. Att aldrig någonsin oroa mig för vad morgon dagen har att bjuda på.

Där Efter började jag prata med någon, någon som jag på något konstig sätt intresserade mig trots att jag var avstängd för att jag var inte i det stadiet för att vilja börja någonting igen. Men den här någon fick en stor innebörd i mitt liv, jag började bry mig och engagera mig, lyssna och finnas till. Ett halvår gick med telefonsamtal och någonstans kände jag att tiden var inne, jag måste hitta på något, jag pallade inte att sitta en helg till i Forshaga eller att ens åka till Norrköping.. jag ville rymma och se någonting annat. Dem helgen hände någon jätte konstigt... jag från ingenstans blir kär, något så sjukt kär så jag sitter på söndagen på tåget tillbaka hem och undrar vad som hände, varför känner jag så här när jag inte var beredd ?

Jag tror inte att man ska vara beredd utan bara vara öppen. Idag sitter jag här, för första gången i hela mitt liv så finns det en person som på riktigt jag bryr mig om och månar om, som jag har vågat släppa in på livet och det viktigaste av allt, jag har varit mig själv från dag ett utan att tvekat och han finns kvar ? Jag har inte lyckats att skrämma bort honom ?!
Han finns där och han lyssnar och bryr sig på samma sätt tillbaka som jag gör för honom.

Jag hade som filosofi att alla relationer bygger på en vänskap i grunden. Han var min vän, vi pratade om allt och vi hjälpte varandra. Idag är han min bästa vän och pojkvän.

Det är märkligt vad livet kan bjuda på trots att jag var i min bubbla. Men någonstans vill jag säga tack till personen som gjorde så att jag bytte inställning till mitt sätt att vara öppen mot andra och att enbart vara mig själv. Då jag tidigare aldrig vågat ge allt till någon.

allt som vi går igenom lär vi oss av, de erfarenheter som vi fått mest ont av är de som ger mer positivt - vi lär oss och vi försöker att göra nästa gång till det bättre genom våra erfarenheter.

Jag har aldrig tvekat en sekund på min fina, jag älskar honom nått så kopiöst och vill inget annat än att få spendera alla dagar tillsammans med honom.

dom dagarna ser jag fram emot, jag vet inte när men jag vet att jag ska. Snart.

även fast sommaren har snurrat på snabbt så har jag hunnit att känna på mina känslor, lyssnat på mig själv och fått en grund.
jag har fått arbeta med det jag verkligen vill och jag har fått stora visioner på vad jag vill i framtiden.

Denna sommar har varit den bästa ever. Jag är så tacksam och glad för det fina som finns i mitt liv och det jag fått lära mig och upplevt under dessa fina månader.
Jag är inte längre rädd för allt som jag målade upp en gång, jag är en stark tjej och jag ska göra mitt bästa. Idag vet jag vad jag vill.

<3

Av tooe mjau - 12 augusti 2015 23:20

Lite pigg, något blondare !
Ja visst !

Det blev lite kaffe häng tillsammans med Helen och junior, innan det var dags att ge sig hem och byta om, löpning.
Fast det blev en lång promenad runt staden innan det blev en löprunda, idag en helt ny sträcka som var ganska trevlig. Asfalt är dock inte min kopp the...
Jag saknar mitt knäskydd som ligger nedpackad i en låda i Forshaga.

Älskade lilla Forshaga... jag ska dit på måndag och hämta resten av mina grejer !
Äntligen !

Kommer ev träffa en kurs kompis där uppe, känns som en evighet sen vi sågs sist. Vissa människor sätter verkligen spår i mitt liv !
Jag har tidigare haft svårt att låta folk komma nära på djupet men dessa 2 yh: åren har givit mig så fina vänner som jag vet att det kommer kännas som igår när vi ses igen och även detsamma gällande de vänner jag haft från början ! Jätte häftigt.

Så måndag är det dags ! Ska bli så skönt att kasta in det sista i bilen... jag som var så smart som fick med mig bar bordet men skruvarna är kvar i forshaga...

Jag är kanske inte världens bästa packare antar jag, jag kan inte va allt helt enkelt;)


Jag borde som vanligt sova vid detta nu, men jag känner mig lite busig idag...
den där cigaretten som jag tänkt på sedan ett par dagar tillbaka avnjöts för en stund sedan. Vad är det med mig ?!
Det är sommar ;)
Ibland blir jag så fruktansvärt röksugen.
ibland kan jag till och med drömma om den där ciggen och vakna med att vara tjock i halsen... det är märkligt !

Men ska jag vara ärlig så är den där snusen inte så illa pinkad ändå.
Det är imellanåt svårt att minnas att snusdosan ska med bara... fast jag snusat sedan april 2014. Jag slutas aldrig att förvånas...

nog svamlat. Dags att sova, imorgon är snart här (som tur är) :) äntligen !

Imorgon får jag träffa min fina <3 som jag längtat !!!


Blir bra <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tooe med Blogkeen
Följ tooe med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se