tooe

Alla inlägg under september 2015

^^

Av tooe mjau - 7 september 2015 23:37

Tänk att jag fick för mig att det var tisdag idag trots att jag har haft en vanlig ledig helg ?! Jag får helt enkelt stanna i min tisdags feeling en dag till så det blir onsdag på en riktig onsdag.

Jag får ju ändå inte hoppa över imorgon, imorgon är ju ändå dags för tattuering ! Jajjamänsan !! Då ska förhoppningsvis armen bli helt klar och jag... har ju redan påbörjat nästa tattuering i huvudet... ja då dant fast jag älskar det ! Ett projekt som aldrig kommer att bli färdigt... som ett hus liksom.... ja om det ändå hade varit så bra ^^ ett hus ! Då skulle jag kunna få ha alla mina hästar och katter som jag vill !
Just nu blir det väldigt svårt att få plats med allt i min lilla lägenhet ^^ Men en dag... då ska hästen stå i stallet. Jag vet inte hur länge jag har velat ha häst... men troligen från att jag blev 9 år och äntligen fick börja på ridskola. En dag ska jag uppfylla den drömmen och göra den till min verklighet !

Fast jag börjar med att börja morgondagen med tisdag och tattuering <3

Det kommer att bli kanon !

ANNONS

@

Av tooe mjau - 3 september 2015 23:01

Kanske inte varjedag men väldigt ofta upplever jag den där värmen i hjärtat. Jag blir så varm samtidigt glad.
Många gånger är jag så otroligt hård I mot mig själv, den enda fienden som jag egentligen har är mig själv. Pressen Jag sätter och ribban som läggs väldigt hög börjar jag nå. Men från början gjorde jag det större än vad det var pga okunskap när jag är helt ny i situationer.

Jag har fått responsen och jag börjar mer och mer lugna ner mig och är faktiskt nöjd så här långt. Då Jag märker att jag är en stor del i det. Samtidigt fiende för mig själv men samtidigt min bästavän.

Det enda som är jobbigt just nu är den där förbannade mensverken ! Jag förstår inte ... Varför åt Eva av äpplet ? Det var för jävla dumt ! Ja jag skyller på henne... just som denna dag, en dag i månaden 12 månader om året... jävla Eva !

Annars är det snart fredag, åka här ifrån stan en stund och återvända, ja imorgon är det jag som kidnappar min fästman hem till mig <3

Imorgon är det inte onsdag eller söndag eller "fredag" nej för imorgon är det fredag på riktigt och jag känner faktiskt att det är rätt känsla till rätt dag ! Äntligen !!!


Hejs !!

ANNONS

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ tooe med Blogkeen
Följ tooe med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se