tooe

Alla inlägg under oktober 2014

/

Av tooe mjau - 15 oktober 2014 23:56

En hel onsdag är nu överstökad och visst har den varit spännande.
Jag ställde faktiskt klockan imorse fast än jag var ledig, låg och vakna till liv i soffan som liksom blivit en slags standard för tant - lite vardags lyx sådär.

På eftermiddagen blev jag upphämtad av en klasskompis för att åka vidare till lia platsen vi ska vara på gemensamt. Riktigt intressant och nu känns det på riktigt, lia är ju det som alla längtar efter - att komma ut till verksamheter och få det praktiska gjort.

Väl hemma blev det att slänga ihop någonting att ät för att kunna orka gå och träna. Jag var genom trött och frusen.. trodde att jag egentligen skulle somna, men icke !
Träningen gick fort, det var riktigt jobbigt idag ! Skönt att komma hem igen, en kort stund. Jag hade bestämt med grannen att vi skulle ut och gå, så blev det. Riktigt trevligt !

Sen blev det en hel kväll framför tvn, jag och mitt naturgodis ;)

Jag slängde i mig nästan allt, inte så vanligt att det blir någonting kvar ?

Nu så borde jag egentligen sova, har tvättid imorgon bitti... men det är svårt.
Jag tänker inte lika mycket, det är liksom inte det ... det är lite för komplicerat att uttrycka, då jag själv känner mig väldigt... ovan ? Nej.. fel ord. Men helgen som jag har framför mig kommer att bli väldigt intressant och jag vet att jag måste hålla mig på mattan och tänka förnuftigt. Vilket kan vara svårt.

Oavsett... på gott och ont så kommer jag få svar på väldigt mycket som jag har funderat över och även lagt åt sidan för en tid.

Ja jävlar vad hemligt det blev !

Vi säger så ;)

Av tooe mjau - 13 oktober 2014 15:18

Vilken måndag !
Det började med att spela in lite olika klipp till vår film som vi ska visa upp på fredag då redovisningen skall hållas - det var riktigt kul !
Gick sedan till gymmet för att köra igenom gäddhäng och bröst, ja jäklar vad segt... inte det roligaste direkt men vad gör det - jag är klar !

Träff även min granne på gymmet, haha ja det är lite kul.. varjegång pratar vi så mycket - konstigt ändå.
Men vi ska iallafall ut och gå på en stund i skogen, ska bli trevligt.

Sen ska jag faktiskt ta och städa upp här hemma och boka en ny tvättid :)

Jag fick även tag i min nya lia plats under eftermiddagen, jag ska dit tillsammans med en klasskompis på onsdag och presentera oss och få en liten inblick över vad det är för slags verksamhet ! Det ska bli jätte kul, ser jag fram emot !

Tänk vilken skillnad det är på veckorna egentligen, nu börjar jag verkligen att gilla det som finns i min tillvaro - så sjukt spännande och vilka trevliga människor det finns ! I LOVE IT !


HEJS !

/

Av tooe mjau - 11 oktober 2014 15:38

Redan eftermiddag och jag ska inte påstå att energin är på topp, nej helt tvärt om !
Jag funderar på om jag ska ta och sätta på en film och somna till för en stund, även om jag är fullt medveten över att jag kommer ha svårt att somna senare...

Men jag vill tro att sova ikapp lär fungera.

Idag vakna jag i vilket fall runt 10 snåret och hade ett missat samtal ifrån en kompis som jag ringde upp, det var hårda bud.. ja vi skulle ge oss ut på en promenad rätt så brådskande... jag som brukar ta 2 h på mig att vakna till liv.. men när jag väl mötte upp honom här nedanför så vakna jag till !

Det är inte ofta jag blir överraskad och speciellt inte utav människor.. haha ^^
Men faktiskt, att jag är analytisk, reflekterande och resonerar det har ju liksom varit min grej... och med det så har jag faktiskt inte träffat på så många personer som tänker och resonerar som mig ? Nu menar jag inte att han tänker på precis samma sätt men har en väldigt stor förståelse och det är utvecklande att prata med honom då han analyserar och reflekterar på sitt sätt och med det så utvecklas det jag själv ibland snårat in mig i.

Det är befriande och jag är oerhört tacksam ! Denna promenad var givande och jag sitter nu i soffan helt nollställd.. tänker inte alls eller jo lite men inte lika intensivt som jag tidigare i veckan har gjort.

Jag har hunnit att läsa lite ur en bok som länge stått i bokhyllan... väldigt intressant - hur har jag kunnat undvika den ?

Gymmet är gjort också, som jag egentligen inte hade tänkt ... men det var tack vare en på gymmet ... ställs frågan så gör jag det för ibland är jag så sjukt omotiverad ^^

Så visst har jag hunnit med en drös med saker, känner mig nöjd.

Jag tar nog kväller nu, en stund iallafall så god natt <3

Av tooe mjau - 9 oktober 2014 22:26

Fick en sån därn saknar känsla, åh min galna vän <3
Jag har liksom inte varit med om något likande i en vänrelation.
Vårat sätt att kommunicera är via musik, vi sänder låtar till varandra via Spotify och när vi umgås så sitter vi liksom bara och "är" eller bara skrattar :) vi kan prata om saker mellan himmel och jord också, hon har varit så djupt förstående och ett riktigt stöd i de stunder som jag verkligen har behövt det!

Tack vare musiken som sänds flitigt så känns det ibland som om hon var här eller tvärtom <3

Den absolut märkligaste vänskapen och den allra mest konstiga situationen för att bli vänner... vi var som hund och katt - vi totalt ogillade varandra och jag ville verkligen inte jobba kvar - jag ville hem !
En hel sommar i gråt, ja det var tider det, men där någonstans möttes vi halvägs och kunde tala om det mest djupaste som fanns inom oss, situationer och vad vi tyckte och tänkte.
Nu när jag ser tillbaka så förstår jag inte hur detta kunde utvecklas till en sån fin vänskap ? För idag är hon en utav mina närmsta vänner.

Det är jag enormt tacksam för <3


Så visst finns det något fint i kråksången minsann !

<3

Av tooe mjau - 9 oktober 2014 16:01

Yäj, jag sitter och dunkar mammas nya lista på spotten, även fast hon är 50+ så är hon min musik guru och det har hon alltid varit, influerat mig med så mycket olika musik stilar och även lärt mig att lyssna vad texten säger - att alltså finna en innebörd.. och det har ju lett att jag alltid använder mig utav musik till att läka eller att leva ut i olika måenden, skit najs !

SÅ ja jag tänker skryta med att morsan är ball och även att hon sköter musiken för stadens hockeylag ;) DET ÄR BALLT ! det är min morsa det!



Men iallafall, förutom detta så har jag varit i skolan, lika trött som vanligt och det ska bli riktigt skönt att få sova ut imorgon och över helgen utan att behöva ställa någon klocka - VARA IFRED <3

Jag har påbörjat en fråga och svarat lite smått i våran disskusion på forumet med klassen, tema TVÅNG.. intressant !

Sen har jag fått min fot tejpad, jag fick ju så snabb hjälp utav VC som skickade en snabb remiss till SG .. hon kollade igenom allt i foten och kom fram till att vi testar tejp i en vecka, så nu sitter det en tejp som tycker ihop fotens yttersidor och klämmer och formar foten lite smått "U" format.. låter ju helt sjukt men faktiskt jag har inte ont !


Jag tog mig faktiskt en smygpremiär igår på spåret.. ja jag SPRANG !!! ja jäklars vad fri jag var ! Och ingenting i foten kändes, tänk vad lite tejp kan göra livet så bra ?!


Så det är jag riktigt nöjd över! 


Idag har jag varit i skolan och jag har märkt det att när jag inte sover ordentligt på nätterna så märker inte jag vad jag har gjort och nu sitter jag här och tänker.. vad gjordes idag egentligen ?


Full fokus på helg oh mest bara rå om mig själv - Ja.. det är det viktigaste !


HA en bra dag ! Tjena hej !

""

Av tooe mjau - 7 oktober 2014 22:46

"...Jag får tro på, tro på't om jag vill
Du bedrog mig en gång till
Saningen väger, lätt som en fjäder, borta med vinden - Hej då

Förväl all tvivel som jag bär, här finns minnen här finns själ

Där jag kan gömma det jag saknar mest

Du trodde inte att jag fanns när du första gången höll i mig, jag kände nått jag blev

Jag följer dina tankar ifrån huvudet till jorden, jag ville stanna kvar och låta oss va orden."

yes

Av tooe mjau - 7 oktober 2014 14:07

Halli Hallå !

Inatt sov jag knappt, det gjorde så jäkla ont i benen...
Försökte att se på en serie som jag vanligtvis somnar till.. men detfungerade inte, så gick jag och la mig i soffan och slog på tv, där tog det en stund men lyckades somna tillslut, så 3,5h sömn lyckades jag att skrapa ihop - inte illa pinkat !

Idag läser jag, städar, tvättar, dunkar hög musik och tänker...

sen kan jag tillägga att jag dricker väldigt mycket kaffe i täta intervaller så om jag är rastlös... behöver jag nog inte svara på ^^

Ska kvalet fall hänga det sista i stugan och sen smyga ut på en promenad in the Woods ! Thats what aj nääjd !


Häpårä

Av tooe mjau - 7 oktober 2014 00:51

Mitt i natten och visst så borde jag sova om jag inte hade så ont i bena - ja, synd om mig ! Haha nej vars... fast idag har jag inte ont i benet så som jag haft tidigare utan jag är känslig för väderomslag, det känns som växtverk typ - nej jag har inte växtverk!

Haha... jag brukar va känsligast på sommaren då det ska bli regn och åska... jag mins vid ett tillfälle då jag var med Carro, jag berätta att jag hade ont och vad det beror på "ja tjena" fick jag typ som svar...
Men vad hände dagen efter ? Jo det blev världens åskoväder och stockholmsvägen i norrköping blev översvämad.. jo så det känner jag av... på både gott och ont.

Idag är det på ont.. för det gör as ont !

Jag tror även att jag håller på att bli sjuk också, har haft lock i öronen under helgen och nu känner jag mig lite febrig... jag som absolut inte har tid med detta !
Jag får helt enkelt ta det lungt imorgon och hoppas att det blir bättre under morgondagen.

Idag har iallafall varit bra, en helt vanlig måndag ?
Jag skulle inte kunna kalla den för det... Idag har varit väldigt givande.

Idag har analytikern kommit till tal, ja det är ju två helt skilda saker att tänka eller prata. Men jag känner mig väldigt nöjd och helt tom inombords, det är bra !

Oavsett hur så känns det bra.

Idag har jag varit en duktig tjej ! :)

Dags att försöka sova !


God natt !

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards